bezinning

Welkom

Daar zijn we weer!
Van harte welkom bij deze nieuwe blog. De tijd voor bezinning is voorbij, de stilte wordt verbroken, het is tijd voor actie.
Vandaag vertellen we u graag wat er de afgelopen anderhalve maand is gebeurd en hoe wij verder gaan. Dus riemen vast en gaan!

bezinning
Gedecoreerde doosjes
© Aye to Detail Design

Bezinning: Terugkijken

Eerst kijken we terug naar de afgelopen tijd. Na ons bezoek aan de Kreadoe is er veel gebeurd. We hebben een tijdje geen blogs gepubliceerd, omdat ons persoonlijke leven onze aandacht vroeg. Daarnaast waren we ons aan het bezinnen op onze toekomst. Laten we kort terugkijken.

Ons persoonlijke leven

bezinning
Soepkip
©Corina, Aye 2 See Detail Design
(© Basispatroon: DenDennis)

Onze vaste lezers weten het: we hebben maart dit jaar (2016) de diagnose ASS en ADD gekregen. Eén van onze groeipunten is het spanningsveld tussen spontaniteit en planning. Zonder planning komen wij tot weinig, maar met een te strakke planning verdwijnt de sprankeling uit onze relatie.  We hebben een tijd gezocht naar een evenwicht tussen beide. Aangezien wij (mede) door onze uitdaging soms de neiging hebben zwart-wit te denken was dat een uitdaging. Door te brainstormen met onze coach ontdekten we dat we teveel ballen in de lucht probeerden te houden.  Dat inzicht heeft ons zeker geholpen. Bezinning op onszelf was hoognodig. Daar hebben we de tijd dan ook voor genomen. Dat is een goede zaak geweest. Nu hebben we een weekplanning die richting geeft, maar niets oplegt. Daar kunnen we mee werken!
Ondertussen was er zeker ruimte voor creativiteit, zoals de soepkip die Corina maakte (foto links).

Bezinning op de toekomst

Soms is bezinning nodig. Soms stop je met rennen/lopen en probeer je bewust stil te staan. De afgelopen weken hebben we op de rem getrapt. Veel brainstormen, veel rusten, coaching, dus eigenlijk toch volop bezig. In de volgende paragrafen leest u wat hieruit is voortgekomen. Kortom: wat zijn onze plannen?

bezinning
Maandoverzicht November 2016 © Aye 2 (see) Detail Design

Vooruitkijken

Tijd om te vooruit te gaan kijken. Het nieuwe jaar 2017 wordt voor ons een nieuwe start. Daar gaan we voor! We besluiten nieuwe grenzen te stellen (zie verder) en ons te richten op wat we leuk vinden. Mooie creaties maken en deze verkopen aan onze klanten.
Onze plannen hebben nog wat scherpstelling nodig, maar daar werken we aan.

Jaarplanning 2017

Een belangrijke stap is het opstellen van de jaarplanning 2017. We willen seizoensgericht werken, ons richten op feestdagen, dus voor elke “deelcollectie” hebben we een startdatum en een einddatum vastgelegd. Zo blijft er ruimte voor flexibiliteit en hebben we toch een houvast. Zo hebben wij gedurende het gehele jaar genoeg tijd om mooie creaties te maken.

Stoppen met pinterest

bezinning
Ons kantoor is al in kerststemming!

Tot voor kort hadden wij ons eigen account op Pinterest. Hier zijn zeer vele (deels) handgemaakte creaties te vinden. Hier haalden wij veel inspiratie uit, maar langzamerhand begonnen we erin te verdrinken. Het is altijd fijn om keuze te hebben, maar bij teveel keuze lopen we nog wel eens vast. Overdaad schaadt. We maken hierin een rigoureuze keuze: we stoppen met Pinterest. Maar niet getreurd: we zijn nog steeds actief op Twitter en Instagram. U bent daar van harte welkom!

Nieuw naam en logo

Binnenkort maken we onze nieuwe naam en logo bekend. In deze blog ziet u een voorproefje (“sneak peek”) van onze nieuwe logo (onder). Benieuwd wat het logo gaat worden? Blijf deze blog dan zeker volgen!

bezinning
Sneak Peek nieuwe logo ©Corina

Bezinning op Deze Blog

bezinning
Gehaakte vingerloze handschoenen
©Corina, Aye 2 See Detail Design

Onderdeel van onze herbezinning is deze blog. Ik wil zeker blijven bloggen, maar ben niet helemaal tevreden over de huidige invulling. In de toekomst is het de bedoeling dat de blog vooral gaat over alles waar we mee bezig zijn. Daarbij kunt u denken aan voorproefjes, gemaakte creaties, achtergrondverhalen bij creaties. Meer nadruk op onze zaak en onze creaties; daar streven we naar.

Slot

Kerstwens

Via deze weg willen wij iedereen een gelukkige Kerst toewensen en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar! Hopelijk een jaar vol creativiteit, liefde en een beetje vrede. Het beste allemaal!

Afsluiting

– Een lichtje voor Kerst – animated-gifs.org

Met onze kerstwens sluiten wij deze blog af. De laatste van dit jaar. We wensen u een goede week toe en een goede en liefdevolle voorbereiding op Kerst. Laten we onder het commerciële geweld niet vergeten waar kerst om gaat: de geboorte van Jezus. Teken van vrede. Of u hier in gelooft of niet: denk aan uw naaste en geniet van elkaar (vergeet ook de dieren niet)!
Graag tot volgend jaar!

bezinning
Fijne kerst en een goed uiteinde!

4 reacties

 1. Jullie ook fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2017!

 2. Komen jullie nog terug met een blog? Of even een rustpauze om alles even goed te overdenken?

  Groetjes,
  Priscilla

  1. Author

   Hallo Priscilla,
   Sorry voor de late reactie.
   We hebben een rustpauze ingelast om alles te overdenken. Alles heeft ook even stilgelegen ivm gezondheidsproblemen onzerzijds.
   Momenteel zijn we op de achtergrond druk bezig met een comeback. De blog gaan we op een andere manier invullen, en hij gaat ook verhuizen.
   We houden je op de hoogte.
   Bedankt voor de belangstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *