Creaties met een Missie!

Creaties met een Missie ©D2 Zijn MaCo
Creaties met een Missie ©D2 Zijn MaCo

Creaties met een Missie : Unieke accessoires voor de kleurrijke man/vrouw

Welkom bij MauriCo’s! U bent op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een uniek, kleurrijk cadeau. Dan bent u op de juiste plaats! Een liefderijk cadeautje: leuk om te geven, een feestje om te krijgen. Onze cadeautjes zijn klein in formaat, maar altijd groot in waarde. Deze cadeautjes en meer zijn te vinden in de Etsy-winkel van Aye2Detail Design!

Ooit, jaren geleden, waren wijzelf ook regelmatig op zoek naar kleurrijke accessoires, passende bij onze kleedstijl. We bezochten vele winkels op zoek naar een accessoires, passend bij onze kleurrijke smaak, maar dat bleek lastig te vinden. Dat was voor ons inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Deze inspiratie is gegroeid naar een passie voor handwerken, met veel liefde voor elk product. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de winkel, waar u nu te gast bent.
Wilt u meer weten over ons? Wij heten dus Maurice en Corina, beide dertig-en-nog-wat en allebei mensen met een passie. We wonen in Friesland, dicht bij de Waddenzee,  samen met onze vijf vogeltjes, cavia en hamster. Corina handwerkt al sinds jongs af aan, Maurice sinds enkele jaren.

U zou ons een groot plezier doen door een uniek cadeau te kopen.