Een warm september Welkom

Welkom bij deze nieuwe blog.
We hopen dat u ons vorige week heeft gemist. Persoonlijke omstandigheden maakten het onmogelijk een blog te publiceren. We zijn nu weer terug met ons overzicht van de maand september.
Maurice geeft in deze blog een overzicht van wat we de afgelopen maand zoal hebben gedaan.

Zeg het met bloemen

september
Detailfoto Bloemenboeket
© Corina, Aye 2 See Detail Design

Deze maand is Corina jarig geweest. Ruim een week voor haar verjaardag kwam het eerste bloemenboeket al binnen! Ik was trots, want ik had de bloemen besteld. Normaal gesproken kan ik een (mooi) geheim als dit niet bewaren. Een gevolg van mijn ADD wellicht, of toch meer karakter. Of allebei? Hoe het ook zij, deze keer is dat wel mooi gelukt. Corina was er superblij mee en daar werd ik dan weer vrolijk van! Het was een prachtig boeket van zonnebloemen en andere gele bloemen. Erg mooi allemaal! Bedankt Topbloemen.nl! Hier boven ziet u een van de prachtige close-up foto’s die Corina heeft gemaakt.

De Grote Verjaardag Uitdaging is geslaagd!

september
Corina’s verjaardagscadeaus (van Maurice)

Kent u deze uitdaging? Wat geef ik iemand voor zijn/haar verjaardag? Ga ik specifiek op zoek naar iets? Kies ik voor het “veilige” geld of de (over)bekende cadeaubon?
Bij Corina is dat gelukkig niet zo moeilijk: hobbymaterialen natuurlijk! Hier links ziet u een collage van de cadeaus die ik uitgezocht had.
Het boek (“Breiprojecten van 30 minuten”) is geweldig en bevat meerdere projecten die in een korte tijd (doorgaans zo’n half uur) af te ronden zijn. We willen meer kleinere, overzichtelijke projecten gaan oppakken. Dit boek geeft daar veel inspiratie voor.
Verder ook nog twee mooie bollen sokkengaren en als klap op de vuurpijl: een prachtige hobbytas. Deze tas heeft vele vakken, er past echt heel veel in. Met de mooie uilenprint mogen we gezien worden!
Het is een mooie verjaardag geworden. We zijn bij IKEA geweest in Groningen. Lekker rondkijken, banken uitproberen ( heel gezellig ūüėČ ) en lekker eten. Top!

september
Handgehaaklte Muts
© Corina, Aye 2 See Detail Design

Goede reis muts!

Nee, ik wil niemand beledigen met deze kop! We hebben gisteren wat textiel weggebracht naar de textielcontainer. Deze staat hier in het dorp, er kan zowel bruikbaar als niet-bruikbaar textiel in. Onder andere de muts hier boven op de foto. Hij paste mij niet helemaal goed. We hopen en verwachten dat iemand anders hier blij mee gaat worden. Net als ik toen ik deze muts kreeg!

Een kleurrijk kleedje

september
Prachtig handgebreid kleedje
©Corina, Aye 2 See Detail Design

Nu even aandacht voor een beauty. Een creatie waar velen erg enthousiast op reageren. Corina breide dit prachtige kleedje met een hele bijzondere vorm. Het is een van haar Instagram-toppers. Prachtige kleuren vind ik zelf. Het kleedje ligt nu op onze woonkamertafel ; de tafel is er zelf ook blij mee (ik hoor hem nog net niet zingen)

Geen strop of wel?

september
Stropdas Passion Beach
©Maurice, Aye 2 Detail Design

Van mijzelf is de stropdas die u hierboven kunt bekijken. Het heeft door omstandigheden even geduurd, maar hij is inmiddels klaar. Daar ben ik blij mee, zoals op de foto te zien is. Ik heb hem “Passion Beach” genoemd. Inmiddels is deze stropdas ook te koop in mijn Etsy-winkel; klik daarvoor op deze link (opent in nieuw venster).

Sokken voor een kletskous

september
Gebreide sokken
©Corina, Aye 2 See Detail Design

Corina heeft zeker niet stil gezeten en voor mij (ja, ik (Maurice) ben de kletskous bij ons) een stel heerlijke warme sokken gebreid (foto links). Mijn eerste gebreide sokken ooit en het smaakt naar meer! Ze zitten heerlijk, kriebelen helemaal niet (vooroordeel!) en zijn lekker warm. Fijn om te dragen, zeker in huiselijke kring. Ik wil er wel meer en daar wordt aan gewerkt. Corina gaat ze ook voor haarzelf maken (foto onder) en terecht!

september
WIP gebreide sokken
©Corina, Aye 2 See Detail Design

Muts 2.0

september
WIP Gebreode Muts
©Corina, Aye 2 See Detail Design

Eerder in deze blog schreef ik over een gedoneerde muts. Corina is nu bezig met een nieuwe muts. Ik mag hier een voorproefje laten zien van haar onderhanden werk (foto links). Een hele mooie muts in heel mooie herfstkleuren!
U ziet wel, Corina is een bezig bijtje en ook ik doe mijn ding!

Op naar oktober

Hiermee komen we bij het einde van dit maandoverzicht van september. Langzaam maar zeker komen we weer op stoom en zijn we met verschillende dingen bezig. Corina met sokken en een muts, ikzelf met een sjaal (voor de eerste keer).
Genoeg redenen om ons ook in oktober te blijven volgen via deze blog.
Onze creatieve avonturen in de tussentijd volgen?
Corina heeft een Instagramaccount, en ik heb ook een Instagramaccount. Ook zijn we te volgen via Twitter.

Bij leven en welzijn: graag tot volgende week!
(bron foto onder: theeasygarden.com)

september
Kennis, wijsheid en filosofie
©.theeasygarden.com

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *